Vecka 27
Veckans vegetariska
Fried rice med grilloumi & grönsaker serveras med sojamayo
Måndag
Pasta bolognese med riven ost
Tisdag
Tempurabakad fisk med remoulad, citron & gröna ärter serveras med kokt potatis
Onsdag
Kålpudding med gräddsås, smörgåsgurka & lingon samt kokt potatis
Torsdag
Fläskschnitzel med ärtor & skysås, serveras med gräslök- & vitlökssmör samt rostad potatis
Fredag
Fläsknoisette med skysås, tzatziki & rostad potatis
Lördag
Pulled pork med bbqsås & rostad potatis
Söndag
Ugnsgrillat kycklinglår med grönsaker & tomatsås, serveras med ris
Vecka 28
Veckans vegetariska
Pasta med linsbolognese & riven ost
Måndag
Pannbiff med lök, skysås, lingon, pressgurka & kokt potatis
Tisdag
Stekt fisk med kryddbakad morot, kall dillsås & kokt potatis
Onsdag
Pasta med strimlad fläskfilé, bacon & champinjoner
Torsdag
Fransk fiskgryta med blåmusslor serveras med aioli
Fredag
Pankopanerat kycklinglår med grillgrönsaker, tryffelmayo & rostad potatis
Lördag
Nattbakad karré med gräddsås, äppelmos & kokt potatis
Söndag
Helstekt kotlettrad med rostad potatis & dragonsås
Lunchbuffé på Brasserie Udden
Varje vecka dukar vi upp för lunchbuffé på Brasserie Udden. Till det serverar vi en matig salladsbuffé, bröd, måltidsdryck samt kaffe och kaka.
145 kr